Vizualizace nového centra SanSwiss v Jičíně.
Vizualizace nového centra SanSwiss v Jičíně.
autor: SanSwiss

Novostavba o celkové rozloze 17 tisíc metrů čtverečních s moderními prostory pro výrobu a skladování materiálu i hotového zboží vyroste ve stávajícím areálu podniku. Hlavním záměrem projektu je navýšení výrobních a skladových kapacit, optimalizace výrobních a skladových procesů a výrazné zjednodušení logistiky závodu. SanSwiss tak podle svých slov reaguje na růst poptávky po svých výrobcích.

Budova kapacitně plně nahradí dosud využívané externí skladové prostory. Nový komplex bude po uvedení do provozu nejen plně zajišťovat plánované potřeby podniku ve výrobě a v logistice, ale přinese i dlouhodobé pracovní příležitosti. V horizontu deseti let SanSwiss počítá s postupným náborem několika desítek nových zaměstnanců.

Autoři: pat